Bestellen

Het pakket ‘Luther500 – the game’ is bestemd voor jongerenwerkers die met groepen jongeren werken in kerkelijke gemeenten, parochies, scholen, verenigingen en stichtingen.

Om met de materialen uit het pakket ‘Luther500 – the game’ aan de slag te gaan moet je één licentie kopen voor je organisatie. Je krijgt dan toegang tot alle materialen, en de links om de app te kunnen downloaden met al je groepen (via Appstore en Google Play). Bovendien krijg je een handleiding meegeleverd met allerlei handige tips en aanwijzingen om de werkvormen toe te passen in verschillende situaties.

Elke geregistreerde gebruiker ontvangt tijdens het Lutherjaar (oktober 2016 – oktober 2017) regelmatig een nieuwsbrief met aanvullende tips en suggesties.

Prijs:

Een licentie voor een organisatie kost € 75,- (incl. btw).
Daarvoor kun je het hele jaar met alle jongeren (en andere leeftijden) in jouw groep of organisatie, aan de slag met alle materialen.

Er zijn mogelijkheden om hiervoor subsidie te krijgen. Heb je wel interesse, maar niet de middelen, laat het ons weten. Mogelijk kunnen we je de weg wijzen.

fb_logoNB. In samenwerking met JOP, de jongerenorganisatie van de Protestantse Kerk Nederland, kregen de eerste 25 gemeenten een korting aangeboden. Het complete pakket kostte dan slechts € 25,-.
Update: helaas, er zijn geen kortingscodes meer beschikbaar.

Bestellen?

Vul het formulier in. Je ontvangt dan een factuur per e-mail (PDF). Na betaling ontvang je een e-mail met alle verder instructies en de inloggegevens om het materiaal te kunnen downloaden.